dinsdag 26 juli 2011

Met die lieve fleur

Fleur is op dit moment bij mij. We zijn vanmiddag naar het dorp geweest om drinken en eten te halen. Toen gingen we kaasbroodjes en pizzabroodje eten. En daarna gingen we Geer en Goor over de vloer kijken. Jaja ik weet het, het slaat nergens op, maar het is wel lachen als je met z'n tweeën bent.

Ik vanavond een paar vrienden uitgenodigd om te chillen, maar 2 daarvan kunnen al niet. Dat vind ik niet leuk. Beter kan de rest wel gewoon anders is het zo saai.

Hier een paar foto's van fleur en mij.





Ik hou van vakantie!!

bye bye

day 21 tot day 24

Day 21

Daphne (rechts) en ik (links) op de foto in onze geweldige logeerkamer in Duitsland. Op de achtergrond het huis van mijn oom.
Day 22
De bbq. Van links naar rechts. Mijn opa,tante, oom, Daphne, vriend van mijn neef, mijn neef. En bij de bbq mijn vader. Mijn moeder was ergens binnen.
Day 23
Daphne en ik zijn blij om in Vahlde te zijn. Wat een ongelooflijk stom GAT. :) 

Day 24

En toen ging ik tekenen, het is niet mooi geworden dus dan maar deze foto. Wat kunstzinnig.

bye bye

Lang leve vakantie

Vakantie hebben is 1 van de beste dingen die er bestaan. Je kan elke dag, bijna elke dag dan, uitslapen. Je hebt enorm veel tijd om leuke dingen te doen. En je hoeft niet aan school te denken. Het is gewoon heerlijk!

Goed voorbeeld van vakantie is:
Vrijdag kwam Daphne bij mij en toen gingen we chillen, dat betekent dat we Guitar Hero gingen spelen, echt verslavend en we gingen kletsen en kletsen. Om 18.30 moest ik werken tot 20.30 en toen ik klaar was stonden mijn opa, vader en moeder (en hondje :D) bij mijn werk om mij op te halen en toen gingen we naar Daphne. En daarna gingen we regelrecht naar Duitsland. Hoe cool is dat? Daar kwamen we om half 2 aan ongeveer en toen gingen we nog even kletsen met mijn oom en daarna onze kamer klaar maken om te slapen. 1 heel groot nadeel was dat mijn oom geen warm water had, want de olie was op ofzo, en dus ook geen verwarming die het deed. Nu zal je denken het is zomer waarom zou je de verwarming aanzetten, nou het was ijskoud in dat kamertje. Echt ijskoud, Daphne lag in een slaapzak en ik lag onder mijn winterdekbed en nog hadden we het super koud. Uiteindelijk zijn we toch in slaap gevallen en 's ochtends lekker uitgeslapen tot een uurtje of 11. Daarna naar beneden gegaan en ontbeten. Een paar filmpjes gekeken. En nog even naar de winkel geweest om spullen te halen voor de bbq. Daphne en ik hadden allemaal soorten flesjes drinken gepakt, omdat we alles wouden proberen. Het was allemaal best lekker. 's Avonds kwamen mijn neef een vriend van mijn neef en mijn tante en gingen we met z'n alle bbq'en. Het was mega gezellig. Na de bbq gingen Daphne en ik naar boven nog een film kijken en daarna slapen. We hadden allebei en extra deken van mijn oom gekregen maar het was nog steeds koud. Ik kon ook totaal niet in slaap komen dus lag ik tot half 5 wakker. En dan word je 's ochtends om 9 uur wakker gemaakt met de mededeling dat we gaan ontbijten. Waarom word ik de enige nacht in de vakantie dat ik niet kan slapen 's ochtends om 9 uur wakker gemaakt? Toen gingen we dus ontbijten. En daarna moesten we alles inpakken en gingen we weer naar huis.
Zondag heb ik niet heel veel meer gedaan. Gewoon lezen en tv kijken.

Gisteren moest ik werken met Daphne van 16.00-17.30. En daarna ging ik samen met Bob naar Mark en toen zag ik Anne weer voor het eerst in 6 weken ofzo. En daar waren Robin en Esmee ook en toen gingen we film kijken, Rio. Zal best een leuke film zijn, maar aangezien ik in de vakantie een spanningsboog van 30 minuten heb, heb ik niet veel van de film meegekregen. Daarna gingen we nog heel lang kletsen over onze buitenlandse stage en hoeveel we er geen zin in hadden, en niemand wist nog echt een stageplek. Wat zijn wij toch goed in plannen. Bob ging nog heel leuk met de pop van Mark's zusje spelen, dat vond hij helemaal te gek. Het feit dat die pop zijn oogjes dicht deed als hij lag en open deed als hij rechtop zat zorgde ervoor dat Bob zich een klein kind voelde.

En over een paar minuten komt een vriendin uit Nijkerk hierheen om te logeren. En morgen ga ik weer werken van 16.00-17.30.

bye bye