vrijdag 19 augustus 2011

It's almost over!

Nou mijn vakantie is dus bijna voorbij, en daarmee eigenlijk ook gelijk mijn blog.
Nu zit ik dus te twijfelen of ik door moet gaan of niet. Misschien dat ik gewoon volgend jaar in de vakantie weer begin zodat ik jullie op de hoogte kan houden van mijn vakantie.

Ik ben gisteren, eigenlijk al eergisteren, woensdag dus naar Walibi geweest met 11 hele leuke mensen! En daarna zijn we bij dimdim in het huisje gaan ''slapen''. Laat ik zeggen dat ik in totaal wss 1,5 uur echt heb geslapen. Ik heb ook een paar uur met mijn ogen dicht gelegen. Maar ken je dat gevoel? Dat je dan geen zin hebt om je ogen op te doen en te kletsen enzo maar dat je ook niet in slaapt kunt vallen. Zo was het dus. Maar het was echt super gezellig. En 's ochtends gingen de meesten al om 8 uur naar huis. Toen ik thuis kwam, nadat ik met 1 opvouwbaar matras, 1 slaapzak en 2 tassen naar huis moest fietsen, ben ik gelijk naar mijn kamer gegaan. En heb ik mijn fotoalbum even afgemaakt, en daarna ging ik tv kijken. Maar ik was zo moe dat ik naar een uurtje in slaap ben gevallen en om 15.00 uur werd ik wakker. Daarna heb ik nog een beetje op mijn laptop gezeten en tv gekeken, boekje gelezen. En nu ben ik net klaar met een aflevering van 'over de streep' kijken. Ik wil daar even over zeggen dat dat een super mooi programma is. Bij sommige verhalen zit ik echt met tranen in mijn ogen. Maar toch blijf je dan doorkijken. Wauw echt super. Dat ga ik zeker vaker kijken.

Nou morgen ga ik weer lekker naar school, gelukkig alleen nog boeken ophalen. En zaterdag heb ik mijn familiefeest die ik samen met mijn vader en mijn opa vier. En zondag ga ik nog lekker uitslapen en niksen en Maandag ga ik iets leuks doen met Daphne denk ik. En Dinsdag weer hardcore naar school. Wat een schijtzooi ik wil nog helemaal niet naar school. Ik kan nog wel 6 weken thuisblijven. Waarom is de vakantie zo kort?

Nou ja, ik kan er niks aan doen. Nu ga ik maar weer lekker slapen, want anders ben ik zo helemaal uit mijn slaapritme en lig ik 's middags in de klas te slapen en 's avonds kan ik niet in slaap komen.

bye bye