donderdag 23 juni 2011

Ronan Parke

Ik kwam vandaag om een uur of 5 thuis van Lotte en toen ging ik even op de computer filmpjes kijken. En toen kwam ik een filmpje tegen van een auditie van een 12 jarige jongen. En WAUW wat een stem heeft hij! Echt super mooi.
Hier een paar filmpjes van hem.

1. Auditie

2. Halve finale



3. Finale


Wat vinden jullie ervan? Ik vind echt dat hij een mooi stem heeft. Als je je dan ook nog bedenkt dat hij pas 12 is. Hij heeft helaas niet British got talent gewonnen maar hij is wel tweede geworden.

Ik ben verliefd op zijn stem! :)

Hopenlijk komt hij er nog wel want hij is echt goed.
Kunnen we hem niet ruilen voor justin bieber? Dat zou toch wel een goed idee zijn, of niet?

bye bye

Silo 8

Net terug van een toneelstuk in Almere, silo 8. Het was best wel tijdverspilling. Het decor was best wel awesome, maar het verhaal was echt saai en het was een openlucht voorstelling dus je kon de spelers ook niet echt verstaan. Echt jammer want met een ander verhaal en beter geluid was het misschien wel leuk geweest.

Nu lig ik in bed en Lotte is hier ook. Ze blijft logeren, dat wordt waarschijnlijk hele tijd irritant zijn en tv kijken en op de laptops zitten. Maar hé het is vakantie dus dan kan het.

Ik heb zin in vrijdag want dan gaan we met school kanoën en daarna werken. Beter verdrink ik dan niet tijdens het kanoën of word ik niet in een enorme draaikolk verslonden. Oke dat is onmogelijk want het is echt een heel saai gebied waar we gaan kanoën. Maar ik maak het wel leuk, een paar mensen het water in duwen en misschien nog een leraar erachteraan zou wel leuk zijn. haha.

Nu maar weer stoppen, want anders worden mijn blogs te lang en dat is niet cool.

bye bye

dinsdag 21 juni 2011

It's over!

Yeah. Het schooljaar is over.
Nu alleen nog maar kanoën en naar een of andere voorstelling, mijn boeken inleveren en rapport ophalen. Echt super chill. Ik heb nu nog steeds niet helemaal door dat ik morgen gewoon niet naar school hoef.
Vandaag heb ik trouwens wel met Lotte, Charlotte en Samira onze laatste toetsdag en laatste schooldag dit schooljaar gevierd. We zouden gaan dansen in de regen, maar het was best wel fris dus dat hebben we niet gedaan. In plaats daarvan had ik even heel cool mijn playstation 2 naar beneden gehaald, het stof eraf gehaald en toen gingen we eye toy play 3 spelen. :)
Het was echt super lachen, je wordt er ook best moe van. En daarna gingen we nog foto's maken via eyetoys. En dat ziet er ongeveer zo uit:


Haha die onderste is Lotte, daarboven zit ik en ik houd Charlotte vast. Samira was al naar huis want ze moest oppassen op de buren ofzo. Nou daarna gingen de andere twee ook weg.
En 's avonds kwam Daphne ook nog en gingen we gewoon niks doen. En mijn oom uit Duitsland lastigvallen via de telefoon. Nou eigenlijk was mijn moeder gewoon aan het bellen met hem en toen gingen wij erdoorheen schreeuwen en zingen. En toen moest Daphne ook naar huis en nu zit ik in mijn kamer. En ik realiseer me nu al beter dat ik morgen niet naar school hoef.

Ik zie ook net dat ik een 5 voor economie heb gehaald. Ik had echt een 2 verwacht, en dit is echt zo, niet zoiets van ik heb niet geleerd, maar eigenlijk wel, maar ik wil stoer doen met mijn cijfer. Ik had het gewoon echt niet verwacht. 

Op tv is trouwens een hele coole reclame van coca cola. Met een strand en dan gaan er een paar jongens en meiden in een soort mega cola fles waar ze omhoog worden geblazen. Ik ga wel even zoeken. 



Ooh kijk dit is hem. Nou dit wil ik dus doen met mijn verjaardag, maar volgens mij is dat echt onmogelijk. Maar hoe gaaf is het om met een hele groep vrienden met je verjaardag naar een of ander supermooi strand te gaan met heel erg mooi water en dan word je zo omhoog geblazen en val je weer in het water. Wauw! 
Maar waarschijnlijk is dit een droom die NOOIT uit zou komen. Jammer.

Ik ga zo maar eens slapen.

bye bye