zondag 29 april 2012

Legen- ... wait for it ... -dary!

Wow! Het is echt heel erg lang geleden dat ik mijn ''laatste'' bericht heb geplaatst. Officieel moet ik eigenlijk niet gaan beginnen met het posten van een nieuw bericht en het eerste bericht in 2012, want ik heb nog geen zomervakantie. Maar ik kon het niet laten. De meivakantie is vrijdagmiddag begonnen en ik vond het een goed excuus om maar weer iets leuks te plaatsen.

Sinds 19 augustus 2011 is er heel erg veel gebeurd. Leuke dingen, saaie dingen, stomme dingen, maar daar ga ik het niet over hebben, want dat gaat heel lang duren. Waar ik het wel over ga hebben is over de meivakantie :)

Vrijdagmiddag was het eindelijk zo ver, de vakantie was begonnen. Vrijdag was opzich nogal grappig en druk. Het was namelijk laatste lesdag voor de examenleerlingen, waaronder mijn broer, en dan gaan ze altijd verkleed naar school en moeten de andere leerlingen door een doolhof, over een stormbaan of iets dergelijks. En iedereen wordt natgespoten met waterpistolen of waterballonnen. Het eerste uur heb je dan ook geen les. Het is elk jaar weer superleuk en elk jaar ben ik weer zeiknat. Nadat de examenleerlingen vertrokken waren naar Walibi gingen onze lessen weer vrolijk verder. De dag voor de vakantie zijn de lessen meestal vrij nutteloos. Na schooltijd ging ik nog even bij de training voor athenespelen kijken van de volleyballers en ging ik zelf nog even voetballen. Net als vorig jaar ga ik ook dit jaar weer mee  met athenespelen, en ik heb er ongelooflijk veel zin in. (meer info: http://www.athenespelen.com/) Het is echt onwijs gezellig en we hebben 2 dagen geen les. Haha. Na het sporten ben ik naar huis gegaan en toen ben ik begonnen aan mijn nieuwe verslaving.

Mijn nieuwe verslaving is ........ *tromgeroffel* ......... ''Lie to me''. En serie waarin een man, Cal Lightman, een bedrijf heeft waarbij men klanten krijgt die zichzelf of iemand willen checken. Ze kunnen namelijk zien aan de gezichtsuitdrukkingen etc of iemand liegt. Het is soms echt ontzettend spannend. Ik heb een dvd-box van seizoen 2 en ik ben nu al helemaal verslaafd. Het doet me soms een beetje denken aan Bones, mijn grootste verslaving. Na een paar afleveringen ben ik in slaap gevallen, want ik was ontzettend moe. En ik ben ook niet meer wakker geworden. Zaterdagochtend moest ik werken bij de bibliotheek. Daarna ben ik naar huis gegaan, want mijn oom en zijn vriendin uit Duitsland waren aangekomen. Mijn oom is hartstikke gek, maar ja mijn hele familie is gek, dus dat scheelt weer :) Mijn beste vriendin was ook meegekomen, die werkt overigens ook bij de bibliotheek op zaterdag (gezellig! :D) en toen hebben samen mijn oom nog gekker gemaakt. Toen ze weer weg was heb ik nog geprobeerd om een foto heel erg cool te bewerken, maar daar ben ik echt enorm in gefaald. 'S avonds ging ik nog even bbq'en met de familie. En daarna ging ik heel levenloos weer computeren en filmpjes kijken.

Nu is het zondag, no shit! En ik heb net heerlijke cupcakes gebakken. Check het resultaat:

En ik heb geprobeerd om de sims weer te installeren, maar ik ben mijn basegame kwijt. Dus toen ging ik maar in een hoekje zitten huilen. Na een paar uur was ik klaar en ging ik weer naar beneden en toen was mijn neef uit Duitsland (ja zoon van mijn oom die er nu ook is) ook net aangekomen. Die zit nu call of duty te spelen, ik snap niet wat daar leuk aan is, maar het schijnt echt helemaal te gek te zijn. Misschien moet ik dat maar eens gaan proberen. 

Ten slotte zal ik jullie introduceren aan de top 5 geweldige personages. Ik vertel gelijk waarom ze zo geweldig zijn.

Als eerste: Seeley Booth/David Boreanaz. Hij is een personage uit Bones en ik vind het zo geweldig, omdat hij super lief is tegen Tempereance Brennan (andere personage uit Bones) en hij is knap! Hij probeert Brennan altijd te beschermen en hij is ook heel leuk tegenover alle andere personages. 
Second: Temperance Brennan/Emily Deschanel. Ze wordt 'Bones' genoemd door Seeley Booth. Ik vind haar geweldig, omdat ze echt een totale kneus is op het gebied van sociaal contact en serieus altijd alles beter weet en dat ook heel graag laat merken. Ze reageert gewoon geweldig op Booth en de andere personages uit de serie. En ze is enorm slim.
Third: Cal Lightman/Tim Roth. Hij is de hoofdpersoon van Lie to me. Als eerste wil ik even zeggen dat hij een geweldig accent heeft. Zijn houding in de serie is ook echt geweldig, hij is heel goed in wat hij doet. En hij is van binnen ook eigen een hele lieve man.
Nummer 4: Gregory House/ Hugh Laurie. Hij is natuurlijk doctor House van de tv-serie House MD. En ik dit programma is gewoon geweldig. En House is echt een complete eikel, maar toch bedoelt hij het altijd goed. Zijn acties zijn altijd geweldig.
5: Barney Stinson/Neil Patrick Harris. Moet ik dit uitleggen of spreekt dit al voorzich? Kom op wie kent hem niet Barney Stinson, de man van de highfives. Hij is bekend van de tv-serie How I Met Your Mother, wat ik trouwens ook echt geweldig vind. En hij is gewoon Legen -... wait for it.... - dary! True story!
Nou dit is niet echt een top 5 ofzo, maar het zijn wel 5 coole mensen. Over een top 5 moet ik echt heel lang denken.

Volgens mij is dit wel een goede eerste post voor 2012.
En natuurlijk nog een Gelukkig Nieuwjaar! 

bye bye