donderdag 16 juni 2011

Backstreet boys en de lama's

Nou ik heb toch echt een pauze verdient nadat ik 10 vragen van wiskunde heb gemaakt. Morgen heb ik namelijk mijn wiskunde toets. Ik haat die toetsen. De opdrachten in de boeken zijn altijd moeilijkheidsgraad 6 (van 1-10) en in de toets zijn ze altijd 30 ofzo. Ja hoe moet ik dan een normaal cijfer krijgen voor wiskunde. Denk eens na.

Vandaag had ik engels toets, het ging over een (strip)boek en film genaamd 'Persepolis' en dat gaat over de revolutie in Iran. En toen kregen we dus een lerares die al rond de 60 is, misschien nog wel ouder, en die snapte er niks van. En onze eigen lerares zei tegen ons dat we het boekje erbij mochten houden voor de quotes, zegt die domme muts; ''ooh daar weet ik niks van, ik ga even navragen''. Vervolgens gaat ze dik een kwartier lang door de school lopen en 3 keer bellen naar andere mensen. Nou uiteindelijk mochten we het boekje er niet bijhouden, en toen gooide ik mijn boekje dus voor mij op de grond. Ging ze ook nog zeiken dat ik wel wat minder mocht doen. Uhm hallo het is mijn boekje, al had ik hem uit het raam gegooid, het is en blijft mijn boekje dus ik mag ermee doen wat ik wil. Toen gingen we dus de toets maken en hij ging op zich wel goed. En onder de toets ging ook nog eens het mobieltje van de bejaarde lerares af en toen kreeg ze een rood hoofd. Haha, lekker voor haar.

En nu ben ik dus heel fout liedjes aan het luisteren uit de jaren '90. Ik ben niet de enige want S een vriendin van mij is dat nu ook aan het doen lees ik op facebook. Die muziek is gewoon geweldig. En heel fout.

Op dit moment luister ik: Backstreet boys - I want it that way (kennen jullie die nog?)



















Echt heel erg fout, maar je kan zo lekker meezingen met deze muziek. En er is op dit moment niemand thuis, de buren zijn er niet dus volume staat op levensgevaarlijk.

Waarschijnlijk komt er zo ook nog een lama's marathon. Dat vond ik vroeger altijd zo leuk, en nog steeds. Ik vind het zo jammer dat ze ermee opgehouden zijn. Het was toch echt wel 1 van de beste tv-programma's. De programma's van tegenwoordig zijn eigenlijk bijna allemaal zo stom. Zoals x-factor, gadver dat haat ik zo erg. Het enige leuke eraan zijn de voorrondes, dan kan je mensen uitlachen die niet kunnen zingen maar ze denken zelf wel dat ze geweldig kunnen zingen. En al die domme real-life soaps die niet real life zijn maar gewoon allemaal geacteerd. De series zoals bones, csi en house vind ik dan nog wel leuk, maar de rest is echt crap.

Nou succes met leren of wat jullie ook aan het doen zijn.

bye bye

dinsdag 14 juni 2011

Toetsen, Peru en enge mannetjes.

De toetsweek is begonnen! yeaah jippie jyeaaah. Niet dus, want mijn eerste toets ging al verrekte slecht. Het was anw, maar dan in het engels. (tweetalig etc.) Hij was dus heel moeilijk en van bijna iedereen die ik sprak heb ik alleen nog maar gehoord; ''Wat een moeilijke toets'', ''Omg dat was niet te doen'' en ''Wedden dat hij hem niet zelf heeft gemaakt''. Hij is dus mijn leraar voor anw, een hele leuke leraar, maar uitleggen doet hij niet. En als hij dan een keertje uitlegt dan komt het niet in de toets voor. Ik had ook  net zo goed niet kunnen leren, want ik heb niks nodig gehad uit het boek. En het leukste is nog dat deze toetsen van anw tellen als schoolexamens. Nou Meneer D. bedankt voor je goede uitleg dit jaar enzo. Ik haal vast een dikke onvoldoend. Bleehh. Gelukkig sta ik niet heel slecht, dus ik ga vast wel over dit jaar. Dat is bij sommige mensen wel anders. Vrienden van mij moeten deze week echt niet verpesten, want dan mogen ze dit jaar nog een keertje overdoen. Dus voor iedereen  die zich aangesproken voelt, SUCCES!

Nu iets leuks, ik was net mijn wiskunde aan het doornemen en dacht echt 'shit dit krijg ik nooit in mijn hoofd in zo'n korte tijd', dus gaf ik het op en ging ik even achter de pc. Kom ik er dus achter dat het pas 1 uur is! Ik was helemaal vergeten dat ik vandaag maar één uurtje naar school ben geweest om een toets te maken en niet een hele dag. Dus ik dacht al dat het 4 uur was ofzo. Superchill want nu bedenk ik me dat ik nog heel veel kan doen. (ahumm, kamer opruimen, ahumm) Dat dus ja, mijn kamer is een puinhoop. Overal liggen lege flesjes, bakjes, bordjes en bekertjes. En natuurlijk een hele zooi kleding. Laten we zeggen dat het een soort jungle is geworden. Nou daar ben ik dus wel een paar uurtjes mee bezig. Maar het is niet eerlijk, want mijn kamer wordt als een soort lounge-kamer gebruikt. Als ik 's avonds tv ga kijken ofzo, dan komt mijn ma altijd ook kijken en dan ga ik even later op mijn laptop, komt mijn broer eraan en dan zitten we meestal met z'n drieën op mijn kamer (mijn pa zit lekker sociaal beneden), en dan maken zij allemaal rotzooi, moet ik het opruimen. Dat is toch niet eerlijk?

Oohja ik wil iemand nog even succes wensen enzo. Een hele lieve vriendin van mij heeft heel erg geluk gehad. Ze heeft namelijk een reis naar Peru en Spanje gewonnen van 5 weken ) O.o Superleuk! Ze moet alleen wel de hele tijd spaans praten, maar dat lukt haar vast wel. Nu gaat ze morgen dus weg, en ga ik haar heel erg missen! Gelukkig komt ze in de zomervakantie naar een dorpje vlakbij verhuizen. Zeg maar 5 km, dus dan kan ik haar later weer heel vaak zien. En dan gaan we nog buiten slapen. (haha, zij weet wat ik bedoel) We hebben het hier over buiten slapen, met enge mannetjes die de hele nacht rondlopen en de tuin inkomen :D Maar het was toen we superleuk. Dus gaan we het een keertje over doen. Nou lieve A succes in Peru en Spanje, niet achter de jongens aan dat vindt R niet leuk. En ik ga je elke maandag mailen, als het me lukt. Veel plezier en tot over 5 weken!

Iedereen die nu ook toetsweek heeft, Succes! En hopenlijk gaat iedereen lekker over.

bye bye

maandag 13 juni 2011

numero uno!

Hoi iedereen!

Dit is dus mijn eerste bericht ooit op deze blog maar ook op blogspot.com.
Ik wou al heel lang een blog maken, maar ik dacht altijd wie wil het nou lezen? Nu heb ik het toch gedaan en het maakt met niet uit wie het wel of niet leest. Het is altijd nog leuk om dit als een soort dagboek te gebruiken.
Oke, officieel is mijn vakantie nog niet begonnen en mijn blog dus ook niet, omdat het over mijn vakantie zou moeten gaan. Maar ik had heel erg last van leer-afwijkend-gedrag dus ging ik maar alvast deze blog maken. Ik heb namelijk morgen mijn eerste toets van de toetsweek en die beruchte toetsweek gaat door tot volgende week dinsdag. WAHAAAAHA. Ik haat toetsweken. Het is gewoon niet eerlijk dat je alles wat je het hele jaar voor school hebt gedaan kan verpesten in 1 weekje. En dan kun je alsnog blijven zitten. Nou ja ik kan daar niks aan veranderen, dus doe ik maar gewoon mijn plicht en ga ik leren voor mijn toetsen.

Nou ik zal de aankomende week dus niet veel posten, maar dat ga ik in de vakantie helemaal goed maken. Mijn vakantie is trouwens van 1 juli tot 21 augustus. En daarna zit ik officieel in de 5de! yeaah dan hoef ik nog maar 2 jaartjes naar de middelbare en dan ga ik waarschijnlijk studeren. Oke genoeg over mijn toekomst.
Ik ga in de zomervakantie proberen om elke dag een berichtje te plaatsen, en elke dag een foto te plaatsen. Of dat gaat lukken weet ik nog niet, omdat ik de eerste twee weken van de vakantie in Frankrijk zit. Grrr wat een stom land. Ik heb een soort hekel aan Frankrijk en fransen. Ik vind alleen Parijs mooi en alles wat daarmee te maken heeft, maar de taal vind ik gewoon vreselijk. Maar in ieder geval ik probeer jullie op de hoogte te houden van mijn vakantie en mijn geweldige avonturen.

En ik ga waarschijnlijk ook nog veel posten over mijn verjaardag. Ik word deze vakantie namelijk 16 en ik wil een super cool feest geven. Mijn vorige feest was erg geslaagd. Ik ging met een hele leuke groep mensen kamperen op een afgestorven camping. Maar het was geweldig, op een paar ontploffende energy blikjes in het vuur na. Jaha dat is echt gebeurd. Twee mensen hadden lichte brandwonden. Gelukkig geen ziekenhuis bezoeken ofzoiets. Gewoon een koud energy blikje voor de afkoeling was genoeg. Maar het was op dat moment wel even schrikken. Nou nu weet je alvast hoe mijn vriendengroep is. We hebben soms hele slechte ideeën.

Nou dit is denk ik wel genoeg voor vandaag. Ik ga nu nog even snel leren en morgen waarschijnlijk mijn eerste toets verpesten. Lang leve toetsweken en school.

bye bye